Joehoe, ik ben Saskia Vermeulen

Saskia Vermeulen

Wie ben ik?

Joehoe, Ik ben Saskia Vermeulen. Een aantal jaar geleden haalde ik zeker niet alles uit mijn leven. Ik vond mijn leven saai, ik leefde niet mijn levensmissie, wist niet wat mijn kernwaarden waren.      Ik gaf mijn leven een -2. Ik was negatief, voelde mezelf niet goed genoeg en ik wist niet hoe ik mezelf moest Transformeren. 

Totdat ik begon met het lezen van persoonlijke ontwikkelingsboeken en de weg naar Transformatie voor me open lag. Ik heelde trauma's, veranderde 360 graden. Ik ontdekte wat mijn kernwaarden zijn, wat mijn missie is en ik volgde diverse trainingen en opleidingen. Nu 7 jaar later ben ik totaal getransformeerd. Ik ben nu positief, ik win veel prijzen, ik zie kansen, ik ben gelukkig, ik leef vanuit mijn kernwaarden. 

Ik zeg dit niet om op te scheppen. Als ik mezelf kan transformeren. Dan kan jij het ook. Als ik het kan, kan jij het ook! Je hoeft niet alles zelf te ontdekken. Leer van mijn fouten die ik in de afgelopen 7 jaar gemaakt heb. En neem de short cut. Jij verdient het beste. Dat ik nu andere mensen mag helpen om hun leven te Transformeren door middel coaching en online Trainingen, daar ben ik super trots op.

Wil jij meer zelfvertrouwen?

Wil jij meer zelfvertrouwen? Wil jij echt gelukkig zijn? Of wil jij het allebei? 

Bekijk mijn gratis training: Meer zelfvertrouwen. 

Ontdek de 5 stappen waardoor jij zelfverzekerder zal zijn.  

Waarom zou ik naar jou luisteren Sas?

Transformeer jouw leven!

Heb jij wel eens het gevoel dat er veel meer uit jouw leven te halen valt? 

Wanneer was jouw beste tijd van jouw leven? Tussen de 18-25 of  misschien 25-35? Wellicht zie je de tijd voor je en word je herinnerd aan allemaal mooie herinneringen en voel je wat die tijd zo geweldig maakte. Jij kan deze gevoelens nu ook ervaren.

Dat klinkt natuurlijk een beetje gek, maar het is zeker mogelijk.

Het is tijd om te onderzoeken waarom jij je zo goed voelde. Wat deed je anders? Welke prioriteiten waren er anders?

Waar werd je intens gelukkig van? Wat kan jij er nu aan doen om op dit moment alles uit je leven te halen?

Wat als jouw beste tijd nu is, of nog moet komen?

Als jij dit leest, ben je hier voor een reden. Wellicht is het nu tijd om jouw leven te transformeren,

van onzeker naar zelfverzekerd

van ongelukkig naar gelukkig

van overlever naar winnaar

van zorgen voor iedereen & jezelf vergeten naar goed zorgen voor jezelf.

van geen nee durven zeggen, naar ja zeggen voor jezelf.

Ik weet niet wat het voor jou is, maar als jij nu voelt, dat het tijd is, tijd om dit te transformeren, tijd om jezelf te transformeren,  op de meest leuke en makkelijke manier, doe dan mee met De Transformatie. 
De reis die jouw leven gaat transformeren, 30 dagen krijg je elke dag een video of audio,  waardoor jij bewust & onbewust de verandering in gang zet. Je behoudt na deze 30 dagen toegang tot alle content.  Hoe lang wil jij nog wachten? Hoe zou het voor jou zijn als jij deze reis met mij aangaat? Wat verandert er in jouw leven, als jij meer liefde, zelfvertrouwen en/of plezier ervaart? Gebruik positieve gedachten om jouw leven te transformeren Doorbreek patronen die jou tegenhouden Transformeer beperkende overtuigingen