Online Training - Stop met Uitstellen!

Ontdek de meest makkelijke manier om een nieuwe gewoonte te creëren !

Hoe je stopt met uitstellen:

Ik ga vandaag echt sporten. Dat is het voornemen van veel mensen. Om vervolgens als het tijd is, het toch uit te stellen. Vanaf vandaag ga ik gezond eten, om vervolgens toch chocolade te gaan kopen en  het op te eten. 
Waarom doen we dat? Waarom stellen we dingen die we echt willen uit?

Hoe werkt het?

Voor deze methode heb ik het beste van het beste van het beste gecombineerd met elkaar. Technieken die ik op gekke plekken geleerd heb, maar supergoed werken heb ik gecombineerd met andere bewezen technieken uit boeken.
Het beste is, het werkt supergoed & het is leuk! Je zal de 5 stappen leren die nodig zijn om elke positieve gewoonte succesvol te installeren, terwijl je stopt met uitstellen je weet hoe je kan stoppen met jezelf saboteren!


Ben jij klaar om een nieuwe gezonde gewoonte aan te leren?

Een nieuwe gewoonte aanleren

 Er zijn veel positieve gewoontes die sommige mensen hebben:

1. Opruimen en schoonmaken
Als jij helemaal klaar bent met een rommelig, vies huis. En je zou graag de gewoonte willen hebben,
dat je huis er altijd opgeruimd of schoon uit zou zien.

2. Als de wekker gaat direct opstaan (ook als dat om 5 uur is)

Vroeger had ik een snooze alarm, voor mijn snooze alarm, voor mijn gewone wekker. Tegenwoordig sta ik na 5 seconden na mijn enige alarm  naast mijn bed, door het toepassen van het stappenplan, is het makkelijker!
3. De administratie bijhouden
Hoeveel mensen stellen dit uit. Stoppen alle bonnetjes in een schoenendoos. Totdat uitstellen niet meer mogelijk is, en moeten dan uren besteden aan de administratie. Hoe fijn zou het zijn als jij elke dag / week de administratie bijhoudt?
4. Elke dag / week sporten
Sportscholen doen de beste zaken met mensen die sporten uitstellen. Ze kunnen meerdere abonnementen verkopen, omdat een gedeelte er toch nooit is. Ze beloven elke week weer om te gaan sporten, maar doen het nooit. Wat als jij elke dag / week je voorneemt om te gaan sporten en het dan ook doet. Hoe ziet jouw lichaam er na een jaar uit?

5. Altijd op tijd komen
Als jij iemand bent die vaak te laat is, wat zou het voor jou en jouw professionaliteit betekenen als jij altijd op tijd, of zelfs te vroeg zou komen? Ook dit is een gewoonte die je jezelf kan aanleren.

Waarom kiezen voor deze training?

  • Door deze methode toe te passen zal je op de meest leuke manier de nieuwe gewoonte creëren.
  • Meer rust. Het geeft rust als je vervelende taken niet meer uitstelt.
  • Meer Tijd over voor leuke dingen. Doordat je consistente gewoontes ingepland hebt, bespaar je kostbare tijd die je anders kwijt zou zijn.

Wat kun je verwachten?

Deze methode om een nieuwe gewoonte aan te leren bestaat uit de volgende 5 stappen:

 • Laser focus op je target
 • Maak van tijd jouw Superpower
 • Creëer een krachtig anker
 • Activeer de Cheerleader
 • Applaus

Als je deze stappen goed onder de knie hebt, dan kan je elke gewoonte installeren die je graag zou willen. Let op er zijn theorieën dat een gewoonte aanleren 67 dagen duurt.
Je hebt deze tijd ook echt nodig. Dus als jij klaar bent om elke dag 5 minuten te investeren, de komende 67 dagen! Druk dan nu op onderstaande knop! 

Saskia Vermeulen

Wie ben ik?

Joehoe, Ik ben Saskia Vermeulen. Een aantal jaar geleden haalde ik zeker niet alles uit mijn leven. Ik vond mijn leven saai, ik leefde niet mijn levensmissie, wist niet wat mijn kernwaarden waren.      Ik gaf mijn leven een -2. Ik was negatief, voelde mezelf niet goed genoeg en ik wist niet hoe ik mezelf moest Transformeren. 

Totdat ik begon met het lezen van persoonlijke ontwikkelingsboeken en de weg naar Transformatie voor me open lag. Ik heelde trauma's, veranderde 360 graden. Ik ontdekte wat mijn kernwaarden zijn, wat mijn missie is en ik volgde diverse trainingen en opleidingen. Ik ben NLP master, hypnotherapeut, coach & Leraar.

Nu 7 jaar later ben ik totaal getransformeerd. Ik ben nu positief, ik win veel prijzen, ik zie kansen, ik ben gelukkig, ik leef vanuit mijn kernwaarden. 

Ik zeg dit niet om op te scheppen. Als ik mezelf kan transformeren. Dan kan jij het ook. Als ik het kan, kan jij het ook! Je hoeft niet alles zelf te ontdekken. Leer van mijn fouten die ik in de afgelopen 7 jaar gemaakt heb. En neem de short cut. Jij verdient het beste. Dat ik nu andere mensen mag helpen om hun leven te Transformeren door middel coaching en online Trainingen, daar ben ik super trots op.

Wat  vinden anderen van mijn online trainingen?

Ik word helemaal blij van jou.

Ik ben zojuist begonnen met een online training van jou. Ik word helemaal blij van jou. Heerlijk. Ik doe bijna iedere dag een hypnose van jou, dus ik kende jouw stem al. Maar wat ben je een leuk mens! Geweldig. Fijne dag vandaag.

- Floor

Ik voel me zo blij, krachtig en gelukkig.

Ik kwam jouw hypnose podcast om energie los te laten tegen. Wauw, dit heb ik nog nooit zo sterk ervaren in 1 sessie. Ik voelde me zo vrij, krachtig en gelukkig. Ik denk dat ik nog nooit zoveel liefde en kracht heb gevoeld voor mezelf als op dat moment.

- Marlies 

Meer zelfvertrouwen

Hi Saskia, Ik heb net een hypnose van jou geluisterd. Ik wilde even zeggen dat dat zo fijn was en dat ik ook echt de situatie voor me zag en meer zelfvertrouwen had. Dank je wel daarvoor.

- Maxime


100% geld terug garantie

Als je na deze Training, geen resultaten hebt, krijg je 100% geld terug.

Probeer het 30 dagen zonder risico.

Als je geen resultaten hebt, dan ben ik blij dat ik 100% van je geld terug kan geven.

Je hebt niets te verliezen. Ik wil namelijk echte impact maken en het leven van duizenden mensen echt veranderen.