Ontdek het geheim van gepersonaliseerde visualisaties

Maak gebruik van de meest krachtige drijfveer ter wereld, om sneller je doelen te halen!

Transformeer jouw leven met een persoonlijke visualisatie!

Wil jij jouw doelen behalen, op de meest leuke en makkelijke manier? 
Met mijn op maat gemaakte persoonlijke visualisaties krijg je toegang
tot een krachtig hulpmiddel om jouw doelen te bereiken en jouw dromen werkelijkheid te maken.

Hoe werkt het?

Mijn visualisatiesessies worden speciaal voor jou opgenomen,
met persoonlijke details die zijn afgestemd op jouw behoeften en doelen.
Of je nu op zoek bent naar meer focus, zelfvertrouwen,
innerlijke rust of succes in jouw carrière,
mijn visualisaties zullen je begeleiden naar een leven vol vervulling en succes.


Is het nu tijd is voor verandering?

Waarom kiezen voor mijn persoonlijke visualisaties?

 • Op maat gemaakt voor jouw behoeften
 • Persoonlijke details maken het makkelijker om echt door de visualisatie meegenomen te worden
 • Transformeer negatieve overtuigingen, naar positieve overtuigingen
 • Creëer een leven vol succes, vervulling en geluk
 • Investeer in jouw toekomst

Wat vinden anderen van mijn visualisaties?

 Het is een geweldige ervaring

Ik ben hier om deze ervaring met jullie allemaal te delen. Het was de eerste keer dat ik zoiets probeerde, ik wist niet wat ik ervan kon verwachten, maar toen ik eenmaal tot rust kwam, begon ik te luisteren en actief mijn gedachten erop te richten en het was een geweldige ervaring die me hielp om me op mijn doelen te focussen en me zelfverzekerder te voelen om ze te bereiken! Ik raad iedereen aan om het ook te doen.

-Dan

Ik word helemaal blij van jou

Ik ben zojuist begonnen met een online training van jou. Ik word helemaal blij van jou. Heerlijk. Ik doe bijna iedere dag een hypnose van jou, dus ik kende jouw stem al. Maar wat ben je een leuk mens! Geweldig. Fijne dag vandaag.


- Floor

Het maakte me aan het huilen

De visualisatie die Saskia voor mij maakte, liet me huilen, maar op een echt goede manier. De manier waarop ze het naar mij toe heeft aangepast en de manier waarop ze spreekt tijdens het proces is geweldig, het voelt heel krachtig.

- Orlando

Wat kun je verwachten?

  Stel je voor dat je elke dag begint met een krachtige visualisatie die jou motiveert, inspireert en je in staat stelt om jouw beste leven te leiden.

  Elke keer dat je naar de visualisatie luistert, krijg je toegang tot een diepe innerlijke transformatie die jouw leven voor altijd zal veranderen.

  Je liefde voor je vrienden en familie is de meest krachtigste drijfveer ter wereld.  
  Deze liefde is onderdeel van deze persoonlijke visualisatie. 

Saskia Vermeulen

Wie ben ik?

Joehoe, ik ben Saskia Vermeulen, oprichter van Transformatie Tijd. Ik leer mensen om met meer plezier, vervulling en zelfvertrouwen door het leven te gaan, dit doe ik door middel van online trainingen en coaching. 

Ik begrijp precies hoe het voelt om vast te zitten, om niet alles uit het leven te halen wat je wilt. 

In 2015 zat ik op een dieptepunt in mijn leven. Van al mijn dromen en doelen was er geen één uitgekomen. Ik vergeleek me  met anderen, had een laag zelfbeeld en was negatief. Ik keek naar wat ik nog niet bereikt had en was somber. Ik gaf mijn leven een -2.

Ik voelde continu een gevoel dat ik niet goed genoeg was. Totdat ik begon met het lezen van persoonlijke ontwikkelingsboeken en de weg naar Transformatie voor me open lag. Ik ontdekte dat de oplossing in mij zat.  Ik heelde trauma's, veranderde 360 graden. Ik ontdekte wat mijn kernwaarden zijn, wat mijn missie is.  Ik ben nu positief, ik win veel prijzen, ik zie kansen, ik ben gelukkig, ik leef vanuit mijn kernwaarden. Als ik mijn leven kan transformeren kan jij het ook.

Ik geloof dat je innerlijke wereld je uiterlijke wereld creëert. Als jij nu niet de resultaten hebt die je zou willen dan is het Tijd. Transformatie tijd. Tijd om de naar binnen te keren op mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek niveau. De oplossing zit namelijk in jou.  Door middel van een persoonlijke visualisatie kan jij op alle niveaus jezelf Transformeren. Hoe geweldig is dat?

100% geld terug garantie

Als je om welke reden dan ook niet blij en/of tevreden
bent met de deze visualisatie, krijg je 100% geld terug.

Probeer het 30 dagen zonder risico.

Als je niet tevreden bent, dan ben ik blij dat ik 100% van je geld terug kan geven.

Je hebt niets te verliezen. Ik wil namelijk echte impact maken en het leven van duizenden mensen echt veranderen.